Brygger: Erik Ingebrigtsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8C Oatmeal stout) Ekstra ingredienser: Kaffe OG: 1,067 FG: 1,024 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 94 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,5 kg Pale Malt 1 kg Flaket bygg 1 kg Flaket havre 400 gr sjokolademalt 300 gr ekstra mørk cara 300 gr roasted barley 200 gr amber malt [B]Humle og krydder[/B] 58 gr EKG @ 60 min [B]Andre ingredienser[/B] 70 gr kaldtrukket Vardekaffe i 0,5L presskanne. 24 timer. [B]Meskeinformasjon[/B] 68C i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: Pitching rate 0,75 Informasjon om gjæring: 14 dager på 18C [B]Kommentarer[/B] Leveres på bryggeland drammen [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. januar 2016 Flasket: 8. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F