Brygger: Erik Ingebrigtsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8C Oatmeal stout)
Ekstra ingredienser: Kaffe
OG: 1,067
FG: 1,024
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,7%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 94 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,5 kg Pale Malt
1 kg Flaket bygg
1 kg Flaket havre
400 gr sjokolademalt
300 gr ekstra mørk cara
300 gr roasted barley
200 gr amber malt

[B]Humle og krydder[/B]
58 gr EKG @ 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
70 gr kaldtrukket Vardekaffe i 0,5L presskanne. 24 timer.

[B]Meskeinformasjon[/B]
68C i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: Pitching rate 0,75
Informasjon om gjæring:
14 dager på 18C

[B]Kommentarer[/B]
Leveres på bryggeland drammen

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. januar 2016
Flasket: 8. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F