Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1064 FG: 1013 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 8,1% Beregnet IBU: 20,6 Beregnet farge: 11,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils, Munich og Melanoiden [B]Humle og krydder[/B] Vanguard og Saaz [B]Andre ingredienser[/B] Einarlog [B]Meskeinformasjon[/B] 68°C = 60 Min 78°C = 10 Min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Kveik Gjærmengde: Starter Informasjon om gjæring: Gjær starter [B]Kommentarer[/B] Gjæring på 37.5°C i 4 dager. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. desember 2016 Flasket: 20. januar 2017 Filtrert: Ja Karbonering: N