Brygger: Dag Frode Aasnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg
OG: 1064
FG: 1013
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 8,1%
Beregnet IBU: 20,6
Beregnet farge: 11,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils, Munich  og Melanoiden

[B]Humle og krydder[/B]
Vanguard og Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]
Einarlog

[B]Meskeinformasjon[/B]
68°C = 60 Min
78°C = 10 Min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Kveik
Gjærmengde: Starter
Informasjon om gjæring:
Gjær starter

[B]Kommentarer[/B]
Gjæring på 37.5°C  i 4 dager.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. desember 2016
Flasket: 20. januar 2017
Filtrert: Ja
Karbonering: N