Brygger: Jan Erik Garshol Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1074 FG: 1015 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 8,6% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5750 g Weyermann Vienna, EBC 7 500 g Weyermann Abbey, EBC 55 1000 g Raffinert sukker [B]Humle og krydder[/B] 15g Galena 13,3% 2012 30g EKG 5,7 2014 30g Cluster 6,3% 2012 [B]Andre ingredienser[/B] Irish Moss [B]Meskeinformasjon[/B] 62ºC --> 66ºC, 60 min Sukker er tilsatt mot slutten av kokeperioden [B]Gjæring[/B] Gjærtype: GB Trapist Gjærmengde: 90 ml fersk slurry Informasjon om gjæring: Romtemeratur i 21 dager Gjeren er basert på 3-4 ulike WLP stammer og noken flaske dregs. Har gått mange generasjoner hjå meg. [B]Kommentarer[/B] Hadde forventet at den skulle få noko lavare FG; men den har både bitterhet og alkehol til å kunne bære ein del rest sødme. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2016 Flasket: 28. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N