Brygger: Petter Fornes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1042 FG: 1011 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 4,1% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3400 g Pale malt 830 g Munich malt 15 ebc 220 g CaraMunich 90 ebc 100 g Amber malt [B]Humle og krydder[/B] 23 g Northern Brewer pellets 10.5% 60 min 13 g East Kent Golding pellets 6.1% 10 min 46 g Fuggle 6.7% 1 min [B]Andre ingredienser[/B] Litt kalsiumsulfat og -klorid i mesken. Irish moss og gjærnæring. [B]Meskeinformasjon[/B] 63 mashin 67 60 min 72 10 min 77 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY1318 Gjærmengde: Top cropper direkte Informasjon om gjæring: 2 uker i romtemp, 19 grader [B]Kommentarer[/B] Karbonert med 100 g sukker. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. januar 2014 Flasket: 8. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N