Brygger: Erik Ingebrigtsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser: Røyk (13D) og eikelagret (13C)
OG: 1,093
FG: 1,025
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 9,0%
Beregnet IBU: 96,4
Beregnet farge: 76,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8000 gr Pale Malt
900 gr Amber
400 gr Roasted Barley
400 gr Røyket malt (Tysk)
300 gr Black

[B]Humle og krydder[/B]
80 gr Galaxy (14%) @ 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
35 gr Eikekuber @ 42 dager i sekundær

[B]Meskeinformasjon[/B]
67C i 90 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: Slurry ihht Mr.Malty
Informasjon om gjæring:
14 dager på 19 grader
42 dager sekundær med eik

[B]Kommentarer[/B]
Meldt på i 13C og 13D, systemet støtter ikke slik påmelding. Fikk beskjed om at dette gikk fra Per Øyvind Arnesen.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. juni 2014
Flasket: 25. juli 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F