Brygger: Erik Ingebrigtsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: Røyk (13D) og eikelagret (13C) OG: 1,093 FG: 1,025 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 96,4 Beregnet farge: 76,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8000 gr Pale Malt 900 gr Amber 400 gr Roasted Barley 400 gr Røyket malt (Tysk) 300 gr Black [B]Humle og krydder[/B] 80 gr Galaxy (14%) @ 60 min [B]Andre ingredienser[/B] 35 gr Eikekuber @ 42 dager i sekundær [B]Meskeinformasjon[/B] 67C i 90 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: Slurry ihht Mr.Malty Informasjon om gjæring: 14 dager på 19 grader 42 dager sekundær med eik [B]Kommentarer[/B] Meldt på i 13C og 13D, systemet støtter ikke slik påmelding. Fikk beskjed om at dette gikk fra Per Øyvind Arnesen. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. juni 2014 Flasket: 25. juli 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F