Brygger: Tore Arnesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,110 FG: 1,040 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 9,7% Beregnet IBU: 68,47 Beregnet farge: 98,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Warminster Maris Otter Pale Flaked Oats Muntons Chocolate Muntons Roasted Barley Warminster Brown Muntons Crystal Muntons Dark Crystal [B]Humle og krydder[/B] Target East Kent Goldings [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 10 min ved 50 deg C 30 min ved 60 deg C 30 min ved 70 deg C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 10 pk a 11 gram Informasjon om gjæring: Gjæret i tre dager ved 17 deg C. Deretter 10 dager ved 20 deg C. Deretter overført til carboy som med coldcrashet ned til 0.5 deg C. Der den ble til den ble flasket. Flaskene har stått mørk og kjørlig. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. januar 2017 Flasket: 20. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F