Brygger: Tore Arnesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,110
FG: 1,040
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 9,7%
Beregnet IBU: 68,47
Beregnet farge: 98,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Warminster Maris Otter Pale
Flaked Oats
Muntons Chocolate
Muntons Roasted Barley
Warminster Brown
Muntons Crystal
Muntons Dark Crystal

[B]Humle og krydder[/B]
Target
East Kent Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
10 min ved 50 deg C
30 min ved 60 deg C
30 min ved 70 deg C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 10 pk a 11 gram
Informasjon om gjæring:
Gjæret i tre dager ved 17 deg C.
Deretter  10 dager ved 20 deg C. Deretter overført til carboy som med coldcrashet ned til 0.5 deg C. Der den ble til den ble flasket. Flaskene har stått mørk og kjørlig.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. januar 2017
Flasket: 20. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F