Brygger: Jan Arild Helle Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse) Ekstra ingredienser: Rips OG: 1035 FG: 1009 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 14,0l Alkoholstyrke: 3,4% Beregnet IBU: 6,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt og Hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] Saaz og EKG [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader/60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: 18 grader [B]Kommentarer[/B] 15 liter ferdig gjæret BW, tilsatt 3,1 kg rips. Tappet på flaske etter 14 dager. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. september 2015 Flasket: 8. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N