Brygger: Kyrre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1069 FG: 1015 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 35,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 65,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7800 gr Maris Otter pale malt 1500 gr Bestmaltz hvete malt 1000 gr Bestmaltz rug malt 1000 gr flaket rug 400 gr Bestmaltz crystal malt 200 gr carapils 100 gr special B [B]Humle og krydder[/B] 30 gr Citra 60 min 30 gr Magnum 60 min 10 gr Chinook 60 min 30 gr Amarillo 15 min 30 gr Chinook 15 min 30 gr Amarillo 2 min 30 gr Chinook 2 min 70 gr Citra hopstand 30 min 50 gr Amarillo hopstand 30 min 40 gr Chinook hopstand 30 min 40 gr Amarillo tørrhumle 10 dager 40 gr Chinook tørrhumle 10 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1450 Gjærmengde: Informasjon om gjæring: [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. februar 2013 Flasket: 2. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N