Brygger: Kyrre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1069
FG: 1015
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 35,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 65,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7800 gr Maris Otter pale malt
1500 gr Bestmaltz hvete malt
1000 gr Bestmaltz rug malt
1000 gr flaket rug
400 gr Bestmaltz crystal malt
200 gr carapils
100 gr special B

[B]Humle og krydder[/B]
30 gr Citra 60 min
30 gr Magnum 60 min
10 gr Chinook 60 min
30 gr Amarillo 15 min
30 gr Chinook 15 min
30 gr Amarillo 2 min
30 gr Chinook 2 min
70 gr Citra hopstand 30 min
50 gr Amarillo hopstand 30 min
40 gr Chinook hopstand 30 min
40 gr Amarillo tørrhumle 10 dager
40 gr Chinook tørrhumle 10 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]


[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1450
Gjærmengde: 
Informasjon om gjæring:


[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. februar 2013
Flasket: 2. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N