Brygger: Jan Erik Garshol Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2F Schwarzbier OG: 1045 FG: 1008 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 55 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3500 g Vienna, EBC 7 2000 g Munich, EBC 15 500 g Weyermann Chocolate Rye EBC 500 [B]Humle og krydder[/B] 50g@60min 1,6% Hersbrucher 20g@30min 5,7% EKG 64g@15min 4,8% H.Mittelfru [B]Andre ingredienser[/B] 7g Irish Moss [B]Meskeinformasjon[/B] 30 min@50ºC 30 min@68ºC 15 min@70ºC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-Safal 04 + 05 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 1. dag 20ºC 2. dag 24ºC 3. dag 22 ºC 4+ dag 21 ºC [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. desember 2014 Flasket: 21. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N