Brygger: Brynjar Sandvoll Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/Maibock OG: 1066 FG: 1011 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 24,6 Beregnet farge: 16,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 gr pilsner 2000 gr munchen II 500 gr melanoidin [B]Humle og krydder[/B] 10 gr Magnum 12.2 % 60 min 30 gr Perle 9.8% 15 min [B]Andre ingredienser[/B] Irish Moss Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 67 grader 15 min 78 grader 15 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager 34/70 Gjærmengde: to poser Informasjon om gjæring: Gjæret på 10 grader. [B]Kommentarer[/B] Tilsatte 2 min O2 1l/min. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. januar 2016 Flasket: 31. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F