Brygger: Brynjar Sandvoll
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/Maibock
OG: 1066
FG: 1011
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 24,6
Beregnet farge: 16,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000 gr pilsner
2000 gr munchen II
500 gr melanoidin

[B]Humle og krydder[/B]
10 gr Magnum 12.2 % 60 min
30 gr Perle 9.8% 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish Moss
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 67 grader
15 min 78 grader
15 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager 34/70
Gjærmengde: to poser
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 10 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Tilsatte 2 min O2 1l/min.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. januar 2016
Flasket: 31. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F