Brygger: Kent Mikael Rosseland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1052 FG: 1010 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.632 kg Maris Otter Malt (46.29%) 2.632 kg Pilsner (46.29%) 0.211 kg Crystal 30 (3.71%) 0.211 kg Flaked Oats (3.71%) [B]Humle og krydder[/B] 15.0 g Amarillo Pellet (8.6% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.7 g/L) 15.0 g Citra Pellet (13.5% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.7 g/L) 20.0 g Amarillo Pellet (8.6% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (0.9 g/L) 20.0 g Citra Pellet (11.1% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (0.9 g/L) 15.0 g Amarillo Pellet (8.6% Alpha) @ 1 Minutes (Boil) (0.7 g/L) 15.0 g Citra Pellet (11.1% Alpha) @ 1 Minutes (Boil) (0.7 g/L) 20.0 g Amarillo Pellet (8.6% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (0.9 g/L) 20.0 g Citra Pellet (11.1% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (0.9 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min at 64 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: Overpitch fra slurry Informasjon om gjæring: tre uker at 16 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. januar 2016 Flasket: 11. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N