Brygger: Kent Mikael Rosseland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1052
FG: 1010
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2.632 kg Maris Otter Malt (46.29%)
2.632 kg Pilsner (46.29%)
0.211 kg Crystal 30 (3.71%)
0.211 kg Flaked Oats (3.71%)

[B]Humle og krydder[/B]
15.0 g Amarillo Pellet (8.6% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.7 g/L)
15.0 g Citra Pellet (13.5% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.7 g/L)
20.0 g Amarillo Pellet (8.6% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (0.9 g/L)
20.0 g Citra Pellet (11.1% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (0.9 g/L)
15.0 g Amarillo Pellet (8.6% Alpha) @ 1 Minutes (Boil) (0.7 g/L)
15.0 g Citra Pellet (11.1% Alpha) @ 1 Minutes (Boil) (0.7 g/L)
20.0 g Amarillo Pellet (8.6% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (0.9 g/L)
20.0 g Citra Pellet (11.1% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (0.9 g/L)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60  min at 64 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: Overpitch fra slurry
Informasjon om gjæring:
tre uker at 16 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. januar 2016
Flasket: 11. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N