Brygger: Ken Robin Ruud Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5D Altbier OG: 1,053 FG: 1,012 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5kg Pilsner malt 0,5kg Caramel 30L 0,25kg Munich II 0,2kg Carafa III [B]Humle og krydder[/B] 35g magnum 60min 10g saaz 15 min 20g saaz 5min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67grader, 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP029 Gjærmengde: 3dl fersk slurry Informasjon om gjæring: 17grader (ish) [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. januar 2015 Flasket: 27. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N