Brygger: Ken Robin Ruud
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5D Altbier
OG: 1,053
FG: 1,012
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5kg Pilsner malt
0,5kg Caramel 30L
0,25kg Munich II
0,2kg Carafa III

[B]Humle og krydder[/B]
35g magnum 60min
10g saaz 15 min
20g saaz 5min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67grader, 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP029
Gjærmengde: 3dl fersk slurry
Informasjon om gjæring:
17grader (ish)

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. januar 2015
Flasket: 27. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N