Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1057 FG: 1008 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 90,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 5 EBC 6500 g Pale Malt 7 EBC 7 EBC 1000 g Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 400 g Chocolate Malt 800 EBC 100 g Dry Light Extract 8 EBC 2000 g [B]Humle og krydder[/B] Columbus 16% alpha 35 g 60 minutes Simcoe 13% alpha 17 g 60 minutes Chinook 12.6% alpha 21 g 45 minutes Centennial 10% alpha 33 g 30 minutes Citra 12% alpha 53 g 15 minutes 50 gr. Amarillo (11.9 %) 10 min. 80 gr. Amarillo (11.9 %) 0 min. 60 gr. Simcoe(12 %) 0 min. Tørrhumlet etter 5 dagers gjæring, i 7 dager, med 60 gr. Citra og 110 gr. Simcoe. [B]Andre ingredienser[/B] 2 ts Irish Moss 10 min. 1 ts. Gjærnæring kok 10 min. 2 ts 5,2 og 2 ts. Gypsum. 8 dråper FoamControl [B]Meskeinformasjon[/B] 65-66 grader 75 min og skylling 78 grader. Koker DME separat i en 10 liters kjele, som deretter fordeles på to gjæringssbøtter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 California Al Gjærmengde: Starter 4 liter Informasjon om gjæring: Gjæret på 18-20 grader.Gjæret i to separate bøtter med ca. 21 liter i hver. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2014 Flasket: 30. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F