Brygger: Øyvind Tveit Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,080 FG: 1,026 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 43 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5kg munich 1 4kg pale malt 1.1kg vienna 0.2kg bjørns havregryn 0.3kg melanoiden 0.35kg crystal 70 0.4kg spesial-B [B]Humle og krydder[/B] 100g hallertou hersbucker 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67-64 på 1 time Skyte med 13L vann [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp833 Gjærmengde: 900mill celler Informasjon om gjæring: 10c i 3uker 36 timer diasetyl rest på 20c 2uker coldcrash [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. desember 2015 Flasket: 31. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N