Brygger: Øyvind Tveit
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,080
FG: 1,026
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 43 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5kg munich 1
4kg pale malt
1.1kg vienna
0.2kg bjørns havregryn 
0.3kg melanoiden 
0.35kg crystal 70
0.4kg spesial-B

[B]Humle og krydder[/B]
100g hallertou hersbucker 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67-64 på 1 time 
Skyte med 13L vann

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp833
Gjærmengde: 900mill celler 
Informasjon om gjæring:
10c i 3uker
36 timer diasetyl rest på 20c
2uker coldcrash

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. desember 2015
Flasket: 31. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N