Brygger: Freddy Andreassen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1065 FG: 1017 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 78,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,900 kg Pilsner Ger (3 EBC) 0,400 kg Munich Malt (25 EBC) 0,200 kg Carafoam (5 EBC) 0,200 kg Crystal Malt (120 EBC) 0,200 kg Melanoiden Malt (65 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 20,00 g Citra [12,00 %] - First Wort 90,0 min 35,00 g Citra [12,00 %] - Boil 15,0 min 35,00 g Citra [12,00 %] - Boil 10,0 min 35,00 g Citra [12,00 %] - Boil 5,0 min 35,00 g Citra [12,00 %] - Boil 1,0 min 85,00 g Citra [12,00 %] - Dry Hop 7,0 Days [B]Andre ingredienser[/B] 4g/10l Gypsum i vann 1g/10l Baking Soda i mesk 1g/10l Chalk i mesk 0,5 Whirlfloc Tablet [B]Meskeinformasjon[/B] 65c 60min 76c 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: Ihht. MrMalty. Informasjon om gjæring: 19c 14dager [B]Kommentarer[/B] Klone av Three Floyds Zombie Dust. Oppskriften kan være basert på denne: http://www.homebrewtalk.com/f69/three-floyds-zombie-dust-clone-303478/ [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. februar 2013 Flasket: 15. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F