Brygger: Freddy Andreassen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1065
FG: 1017
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 78,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,900 kg              Pilsner Ger (3 EBC)
0,400 kg              Munich Malt (25 EBC)   
0,200 kg              Carafoam (5 EBC)
0,200 kg              Crystal Malt (120 EBC)
0,200 kg              Melanoiden Malt (65 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
20,00 g               Citra [12,00 %] - First Wort 90,0 min
35,00 g               Citra [12,00 %] - Boil 15,0 min
35,00 g               Citra [12,00 %] - Boil 10,0 min 
35,00 g               Citra [12,00 %] - Boil 5,0 min 
35,00 g               Citra [12,00 %] - Boil 1,0 min             
85,00 g               Citra [12,00 %] - Dry Hop 7,0 Days

[B]Andre ingredienser[/B]
4g/10l                Gypsum i vann
1g/10l                Baking Soda i  mesk
1g/10l                Chalk i mesk
0,5              Whirlfloc Tablet

[B]Meskeinformasjon[/B]
65c 60min
76c 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: Ihht. MrMalty.
Informasjon om gjæring:
19c 14dager

[B]Kommentarer[/B]
Klone av Three Floyds Zombie Dust. Oppskriften kan være basert på denne:
http://www.homebrewtalk.com/f69/three-floyds-zombie-dust-clone-303478/

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. februar 2013
Flasket: 15. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F