Brygger: Gard W. Karlsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,058 FG: 1,008 Mengde vørter: 58,0l Mengde ferdig øl: 51,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.65 kg Heidelberg Malt 2.73 kg Munich Malt 1.82 kg Hvetemalt 1.00 kg Malted Oats 1.00 kg Rye Malt 1.00 kg Barley, Flaked 800.00 g sukker 500.00 g Rye, Flaked 500.00 g knust hvete helkorn 200.00 g Special B Malt [B]Humle og krydder[/B] @ -60 mins: 45.00 g Goldings, East Kent 6.40 % alfa 32.00 g Northern Brewer 9.50 % alfa @-20 mins: 55.00 g Styrian Goldings 20 mins 3.80 % alfa @ -15 mins: 1 g svart pepper, knust 2 g paradisfrø 500 g appelsinmarmelade [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk & glukanase 20 min@35.0°C Temperaturøkning til 74.0°C over 120 mins Fly Sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP0565 og 0566 Gjærmengde: 1 liter starter Informasjon om gjæring: Pitchet ved 20 grader, ingen temperaturkontroll, gjæret i 20 dager. [B]Kommentarer[/B] Karbonert med litt appelsinblomstvann og sukker. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. mars 2014 Flasket: 29. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N