Brygger: Gard W. Karlsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,058
FG: 1,008
Mengde vørter: 58,0l
Mengde ferdig øl: 51,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3.65 kg Heidelberg Malt 
2.73 kg Munich Malt 
1.82 kg Hvetemalt 
1.00 kg Malted Oats 
1.00 kg Rye Malt 
1.00 kg Barley, Flaked
800.00 g sukker
500.00 g Rye, Flaked
500.00 g knust hvete helkorn
200.00 g Special B Malt

[B]Humle og krydder[/B]
@ -60 mins:
45.00 g Goldings, East Kent 6.40 % alfa
32.00 g Northern Brewer 9.50 % alfa

@-20 mins:
55.00 g Styrian Goldings 20 mins 3.80 % alfa

@ -15 mins:
1 g svart pepper, knust
2 g paradisfrø
500 g appelsinmarmelade

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk & glukanase 20 min@35.0°C
Temperaturøkning til 74.0°C over 120 mins
Fly Sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP0565 og 0566
Gjærmengde: 1 liter starter
Informasjon om gjæring:
Pitchet ved 20 grader, ingen temperaturkontroll, gjæret i 20 dager.

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med litt appelsinblomstvann og sukker.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. mars 2014
Flasket: 29. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N