Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1045 FG: 1010 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 42 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Mild Ale Malt, 8 EBC, 4000g; Cara Crystal, 120 EBC, 200g; Amber Malt, 120 EBC, 250g; Chocolate Malt , 1200 EBC, 75g; Cara Amber, 80 EBC, 400g; Pale Chocolate, 600 EBC, 75g. [B]Humle og krydder[/B] Northdown, 8.9%alpha, 15g. 60 min og 15 g. i 15 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min. på 65*C og 15 min. på 80*C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 1L starter. Informasjon om gjæring: Gjær tilsat ved 16*C. Stormgjæring gjennomført ved 18*C. Gjæret totalt i 14 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. februar 2015 Flasket: 16. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F