Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1045
FG: 1010
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 42 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Mild Ale Malt, 8 EBC, 4000g;
Cara Crystal, 120 EBC, 200g;
Amber Malt, 120 EBC, 250g;
Chocolate Malt	, 1200 EBC, 75g;
Cara Amber, 80 EBC, 400g;
Pale Chocolate, 600 EBC, 75g.

[B]Humle og krydder[/B]
Northdown, 8.9%alpha, 15g. 60	min og 15 g. i 15 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min. på 65*C og 15 min. på 80*C.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 1L starter.
Informasjon om gjæring:
Gjær tilsat ved 16*C. Stormgjæring gjennomført ved 18*C. Gjæret totalt i 14 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. februar 2015
Flasket: 16. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F