Brygger: André W. Dahl
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1067
FG: 1014
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 14,0l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 150,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,7 kg Bestmalz pale malt
0,4 kg DME lys pilsner

[B]Humle og krydder[/B]
60 min: 25g Centennial og 30g Zeus
15 min: 18 g Centennial og 18g Zeus
5 min: 50g Centennial og 25g Zeus

Tørrhumle: 
120g Citra, 100g Amarillo og 100g Simcoe

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Brygget på Speidel 50 m/ kort maltrør.
Innmesk 50 grader
65 grader: 60 min
77 grader: 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
4 dager på 19 grader. 10 dager på 20 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. februar 2017
Flasket: 19. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N