Brygger: André W. Dahl Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1067 FG: 1014 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 14,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 150,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,7 kg Bestmalz pale malt 0,4 kg DME lys pilsner [B]Humle og krydder[/B] 60 min: 25g Centennial og 30g Zeus 15 min: 18 g Centennial og 18g Zeus 5 min: 50g Centennial og 25g Zeus Tørrhumle: 120g Citra, 100g Amarillo og 100g Simcoe [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Brygget på Speidel 50 m/ kort maltrør. Innmesk 50 grader 65 grader: 60 min 77 grader: 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 4 dager på 19 grader. 10 dager på 20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. februar 2017 Flasket: 19. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N