Brygger: Petter Eik-Andresen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1057
FG: 1012
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.5 kg pale
0,2 kg munchner
0,2 kg hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
10 gr Magnum 14,7%
35 gr East Kent Golding 5%
alt i 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
protafloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
55 gr i 15 min
62 gr i 60 min
75 gr i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: SafBrew T-58
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 22 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. januar 2015
Flasket: 4. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N