Brygger: Petter Eik-Andresen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1057 FG: 1012 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.5 kg pale 0,2 kg munchner 0,2 kg hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] 10 gr Magnum 14,7% 35 gr East Kent Golding 5% alt i 60 min [B]Andre ingredienser[/B] protafloc [B]Meskeinformasjon[/B] 55 gr i 15 min 62 gr i 60 min 75 gr i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: SafBrew T-58 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Gjæret på 22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. januar 2015 Flasket: 4. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N