Brygger: Kim Odland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,045 FG: 1,009 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Caramalt Flaked oats Wheat Munich [B]Humle og krydder[/B] Amarillo Mosaic [B]Andre ingredienser[/B] Whirfloc Yeast Nutrient Servomyces [B]Meskeinformasjon[/B] 60min @ 66.6C 10min @ 77C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 1x vial (2l starter) Informasjon om gjæring: 19-21C (48t) 21C (10 days) 21-4C (48t) [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. februar 2016 Flasket: 9. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F