Brygger: Kim Odland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,045
FG: 1,009
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Caramalt
Flaked oats
Wheat
Munich

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo
Mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirfloc
Yeast Nutrient
Servomyces

[B]Meskeinformasjon[/B]
60min @ 66.6C
10min @ 77C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 1x vial (2l starter)
Informasjon om gjæring:
19-21C (48t)
21C (10 days)
21-4C (48t)

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. februar 2016
Flasket: 9. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F