Brygger: Petter Fornes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12C Flamsk rød)
Ekstra ingredienser: Kirsebær
OG: 1070
FG: 1004
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 8,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 73 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3000 g pilsmalt
600 g flaket hvete
600 g Munich I
600 g Caramunich
300 g melanoidin
300 g Special B
100 g Pale chocolate
500 g mørkt sukker

2100 g kirsebær (med 9 L av batchen)

[B]Humle og krydder[/B]
15 g Magnum 14.6% 60 min
30 g Saaz 3.2% 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering, irish moss, gjærnæring.
Eiketerninger trukket i cognac.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 50 grader, 20 min 50 grader, 40 min 63 grader, 30 min 72 grader, 10 min 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WY3763+WLP665
Gjærmengde: Slurry
Informasjon om gjæring:
Omstikking etter primærgjæring. Tilsatt dregs med WLP644 og Orval.

[B]Kommentarer[/B]
Kun halve batchen som ble tilsatt kirsebær.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. juni 2013
Flasket: 5. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N