Brygger: Petter Fornes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12C Flamsk rød) Ekstra ingredienser: Kirsebær OG: 1070 FG: 1004 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 8,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 73 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3000 g pilsmalt 600 g flaket hvete 600 g Munich I 600 g Caramunich 300 g melanoidin 300 g Special B 100 g Pale chocolate 500 g mørkt sukker 2100 g kirsebær (med 9 L av batchen) [B]Humle og krydder[/B] 15 g Magnum 14.6% 60 min 30 g Saaz 3.2% 10 min [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering, irish moss, gjærnæring. Eiketerninger trukket i cognac. [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 50 grader, 20 min 50 grader, 40 min 63 grader, 30 min 72 grader, 10 min 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY3763+WLP665 Gjærmengde: Slurry Informasjon om gjæring: Omstikking etter primærgjæring. Tilsatt dregs med WLP644 og Orval. [B]Kommentarer[/B] Kun halve batchen som ble tilsatt kirsebær. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. juni 2013 Flasket: 5. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N