Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1055
FG: 1016
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 36,6l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 44 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5100 gr. Munich malt, EBC 15
150 gr. Carafa Special II, EBC 1150

[B]Humle og krydder[/B]
50 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7, tid 01:00
20 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7, tid 00:15
20 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7, tid 00:02

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader, 75 min
78 grader, 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833 German Bock
Gjærmengde: 854 ml. slurry
Informasjon om gjæring:
9-11 grader 27 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. desember 2016
Flasket: 23. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F