Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1055 FG: 1016 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 36,6l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 44 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5100 gr. Munich malt, EBC 15 150 gr. Carafa Special II, EBC 1150 [B]Humle og krydder[/B] 50 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7, tid 01:00 20 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7, tid 00:15 20 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7, tid 00:02 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader, 75 min 78 grader, 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock Gjærmengde: 854 ml. slurry Informasjon om gjæring: 9-11 grader 27 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. desember 2016 Flasket: 23. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F