Brygger: Øyvind Aardal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale)
Ekstra ingredienser: 2.2kg Multer
OG: 1,047
FG: 1,005
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 8 EBC 5kg
Cara Crystal 120 EBC 200g
Cara Red 40 EBC 200g
Roasted Barley 1500 EBC 30g

[B]Humle og krydder[/B]
Fuggles 5% 45g i 50 min
Fuggles 5% 20g i 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
2.2 kg Multer

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 001
Gjærmengde: 2 liter starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 21 grader i tre uker. Multene ble tilsatt gjæringsgkaret etter en ukes gjæring.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. august 2013
Flasket: 22. september 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N