Brygger: Øyvind Aardal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale) Ekstra ingredienser: 2.2kg Multer OG: 1,047 FG: 1,005 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 8 EBC 5kg Cara Crystal 120 EBC 200g Cara Red 40 EBC 200g Roasted Barley 1500 EBC 30g [B]Humle og krydder[/B] Fuggles 5% 45g i 50 min Fuggles 5% 20g i 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 2.2 kg Multer [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 001 Gjærmengde: 2 liter starter Informasjon om gjæring: Gjæret på 21 grader i tre uker. Multene ble tilsatt gjæringsgkaret etter en ukes gjæring. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. august 2013 Flasket: 22. september 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N