Brygger: Stein Norem Wisted
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl
OG: 1062
FG: 1013
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 14,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 46,0
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
49% Maris Otter Pale malt
28% Munich malt 25 EBC
10% Crystal malt 120 EBC
10% Amber malt125 EBC
3% Havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
2,3 gr/l Amarillo, 60 min
0,8 gr/l Amarillo, 5 min
0,5 gr/l Centennial, 5 min
5 gr/l appesinskall - 15 min
1 kanelstang pr 30l - 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss
WLN 1000

Karbonert med 6 sukker gr pr liter

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 002 English Ale
Gjærmengde: 1 rør i 1 l starer
Informasjon om gjæring:
19 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. juli 2015
Flasket: 8. august 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N