Brygger: Stein Norem Wisted Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl OG: 1062 FG: 1013 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 14,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 46,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 49% Maris Otter Pale malt 28% Munich malt 25 EBC 10% Crystal malt 120 EBC 10% Amber malt125 EBC 3% Havregryn [B]Humle og krydder[/B] 2,3 gr/l Amarillo, 60 min 0,8 gr/l Amarillo, 5 min 0,5 gr/l Centennial, 5 min 5 gr/l appesinskall - 15 min 1 kanelstang pr 30l - 15 min [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss WLN 1000 Karbonert med 6 sukker gr pr liter [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 002 English Ale Gjærmengde: 1 rør i 1 l starer Informasjon om gjæring: 19 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. juli 2015 Flasket: 8. august 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N