Brygger: Knut Arne Haugeto
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1060
FG: 1015
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 44,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 23,5
Beregnet farge: 14,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8.427 kg Pilsner (69.96%)
3.173 kg Munich I (26.34%)
0.396 kg Wheat Malt (3.29%)
0.049 kg Chocolate (0.41%)

[B]Humle og krydder[/B]
45.0 g Northern Brewer Pellet (6.8% Alpha) @ 90 Minutes (Boil) (1 g/L)
30.0 g Northern Brewer Pellet (5.3% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.7 g/L)
30.0 g Northern Brewer Pellet (5.3% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (0.7 g/L)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: M 76 bavarian lager
Gjærmengde: 3 pk.
Informasjon om gjæring:
-

[B]Kommentarer[/B]
-

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. februar 2017
Flasket: 7. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N