Brygger: Knut Arne Haugeto Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1060 FG: 1015 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 44,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 23,5 Beregnet farge: 14,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8.427 kg Pilsner (69.96%) 3.173 kg Munich I (26.34%) 0.396 kg Wheat Malt (3.29%) 0.049 kg Chocolate (0.41%) [B]Humle og krydder[/B] 45.0 g Northern Brewer Pellet (6.8% Alpha) @ 90 Minutes (Boil) (1 g/L) 30.0 g Northern Brewer Pellet (5.3% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.7 g/L) 30.0 g Northern Brewer Pellet (5.3% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (0.7 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M 76 bavarian lager Gjærmengde: 3 pk. Informasjon om gjæring: - [B]Kommentarer[/B] - [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. februar 2017 Flasket: 7. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N