Brygger: John M. Nordgaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale OG: 1059 FG: 1015 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 29 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,5 kg Maris Otter Pale Malt 500 g Crystal Malt 150 40 g Roasted Barley 150 g Lys DME 200 g Rørsukker [B]Humle og krydder[/B] 25 g Target (10,4%) pellets 20 g Northdown (8,9%) pellets 5 g EKG (6,4%) pellets 10 g Challenger (tørrhumle) 10 g EKG (tørrhumle) [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 Whirlfloc tablet [B]Meskeinformasjon[/B] 67°C Saccharification 60 min 78°C Mash Out 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1968 Gjærmengde: 200 mrd celler Informasjon om gjæring: 2 uker gjæring ved 18-20°C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. januar 2015 Flasket: 12. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N