Brygger: Gard W. Karlsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 10B Lys sterk belgisk ale) Ekstra ingredienser: Tripel med honning og honningkagekrydder OG: 1,072 FG: 1,010 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 14,0l Alkoholstyrke: 8,2% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3000 g Pilsner malt (3 EBC) 900 g honning (tilsatt ved -20 min. kok) 750 g Hvetemalt (5 EBC) 300 g Torrified wheat (4 EBC) 300 g Biscuit malt (50 EBC) 100 g Dark Crystal (275 EBC) [B]Humle og krydder[/B] -60 min: 20 g Styrian Goldings (5,4 %) -30 min: 20 g Styrian Goldings (5,4 %) Krydder tilsatt etter 5 dagers gjæring: 10 gram brunkagekrydder (nellik, allehånde, ingefær, muskat) [B]Andre ingredienser[/B] -15 min: 1 tsk. gjærnæring 0,5 stk. Whirlfloc [B]Meskeinformasjon[/B] Infusjonsmesking, 45 min. @ 66 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Slurry Gjærmengde: 0,5 liter Informasjon om gjæring: 18 dager @ ca 16 grader [B]Kommentarer[/B] Slurry fra tidligere belgisk brygg, opprinnelig WLP50, 530, 540. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. september 2013 Flasket: 30. september 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N