Brygger: Jon Sandvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1058 FG: 1012 Mengde vørter: 70,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt: 7000 gr. Munich 2: 7000 gr. Caramunich 2: 1000 gr. [B]Humle og krydder[/B] 30 gr.Target 11.4% pellets 60 min. 100 gr. Hallertau Hersbrucker 4.1% pellets 20 min. 100 gr. Hallertau Mittelfruh 4.6% pellets 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] 20 gr. Irish moss 15 min. 1 ts. Wyeast gjærnæring 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C. 80 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2308 Gjærmengde: 0.7 Liter slurry Informasjon om gjæring: 23 dager 9 C. [B]Kommentarer[/B] Koketid 90 min. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. september 2013 Flasket: 15. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F