Brygger: Jon Sandvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1058
FG: 1012
Mengde vørter: 70,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt: 7000 gr.
Munich 2: 7000 gr.
Caramunich 2: 1000 gr.

[B]Humle og krydder[/B]
30 gr.Target 11.4% pellets  60 min.
100 gr. Hallertau Hersbrucker 4.1% pellets 20 min.
100 gr. Hallertau Mittelfruh 4.6% pellets  5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
20 gr. Irish moss  15 min.
1 ts. Wyeast gjærnæring 10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 C. 80 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2308
Gjærmengde: 0.7 Liter slurry
Informasjon om gjæring:
23 dager 9 C.

[B]Kommentarer[/B]
Koketid 90 min.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. september 2013
Flasket: 15. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F