Brygger: Lars-Erik Owe Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1051 FG: 1007 Mengde vørter: 10,0l Mengde ferdig øl: 9,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 44,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1000 g Bestmaltz hvetemalt 750 g Bestmaltz pilsmalt 500 g Thomas Facett Maris Otter 100 g farin [B]Humle og krydder[/B] 40 g Sazz pelets 3,3 % 60 min 30 g Sazz pelets 3,3 % 10 min 30 g Sazz pelets 3,3 % 0 min [B]Andre ingredienser[/B] 1/4 ts gjærnæring 1/5 ts Supermoss [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C i 70 min 75 C i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3724 og 3711 Gjærmengde: 1 pakke av hver Informasjon om gjæring: 2 dager ved 23 C med Wyeast 3724 alene 8 dager ved 24 C med begge gjærtyper 14 dager ved 7 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. februar 2013 Flasket: 12. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N