Brygger: Lars-Erik Owe
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1051
FG: 1007
Mengde vørter: 10,0l
Mengde ferdig øl: 9,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 44,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1000 g Bestmaltz hvetemalt
750 g Bestmaltz pilsmalt
500 g Thomas Facett Maris Otter
100 g farin

[B]Humle og krydder[/B]
40 g Sazz pelets 3,3 % 60 min
30 g Sazz pelets 3,3 % 10 min
30 g Sazz pelets 3,3 % 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1/4 ts gjærnæring
1/5 ts Supermoss

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 C i 70 min
75 C i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3724 og 3711
Gjærmengde: 1 pakke av hver
Informasjon om gjæring:
2 dager ved 23 C med Wyeast 3724 alene
8 dager ved 24 C med begge gjærtyper
14 dager ved 7 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. februar 2013
Flasket: 12. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N