Brygger: Gregor Arentowicz Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4F California common/Steam beer OG: 1047 FG: 1011 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 gram Pale Malt UK 1000 gram Hvete malt belgisk 400 gram Crystal 90EBC 300 gram Dingeman Cramel Pils [B]Humle og krydder[/B] 20 gram CTZ pellet 12% 60 min 40 gram Hallertauer pellet 3% 30 min [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc 15 min Næring 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 51+ rest 20 min 65+ 90 min 76+ 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 0080 Cream Ale Blend Gjærmengde: Et rør To steg starter totalt 2 liter på Moss Malt Informasjon om gjæring: 15+ i 14 dager Diarest 23+ 4 dager Flasket med 7,5 gram sukker p liter [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. desember 2012 Flasket: 8. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N