Brygger: Gregor Arentowicz
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4F California common/Steam beer
OG: 1047
FG: 1011
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000 gram Pale Malt UK
1000 gram Hvete malt belgisk
400 gram Crystal 90EBC
300 gram Dingeman Cramel Pils

[B]Humle og krydder[/B]
20 gram CTZ pellet 12% 60 min
40 gram Hallertauer pellet 3% 30 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc 15 min
Næring 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
51+ rest 20 min
65+ 90 min
76+ 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 0080 Cream Ale Blend
Gjærmengde: Et rør To steg starter totalt 2 liter på Moss Malt
Informasjon om gjæring:
15+ i 14 dager
Diarest 23+ 4 dager
Flasket med 7,5 gram sukker p liter

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. desember 2012
Flasket: 8. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N