Brygger: Petter Fornes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12A Gueuze lambic OG: 1047 FG: 1005 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 9,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3250 g pilsmalt 500 g melanoidin malt 500 g flaket hvete 500 g flaket havre 250 g flaket rug [B]Humle og krydder[/B] 10 g Centennial 8.5 % AA pellets, 60 min [B]Andre ingredienser[/B] 1.5 ts CaCl2 Gjærnæring Irish moss Dregs i sekundær: Jolly Pumpkin, 3 Fonteinen, Crooked Stave Surette, Russian River Temptation Vingjær ved karbonering. [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 63 grader 90 min 70 grader 10 min 77 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP6788 Gjærmengde: 1.5 dl slurry Informasjon om gjæring: 20 grader i 5 dager 22 grader i 20 dager Stikker om til sekundær og tilsetter dregs. Romtemperatur i 15 måneder. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. august 2015 Flasket: 10. desember 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N