Brygger: Petter Fornes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12A Gueuze lambic
OG: 1047
FG: 1005
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 9,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3250 g pilsmalt
  500 g melanoidin malt
  500 g flaket hvete
  500 g flaket havre
  250 g flaket rug

[B]Humle og krydder[/B]
10 g Centennial 8.5 % AA pellets, 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1.5 ts CaCl2
Gjærnæring
Irish moss

Dregs i sekundær:
Jolly Pumpkin, 3 Fonteinen, Crooked Stave Surette, Russian River Temptation

Vingjær ved karbonering.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 63 grader
90 min 70 grader
10 min 77 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP6788
Gjærmengde: 1.5 dl slurry
Informasjon om gjæring:
20 grader i 5 dager
22 grader i 20 dager 
Stikker om til sekundær og tilsetter dregs.
Romtemperatur i 15 måneder.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. august 2015
Flasket: 10. desember 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N