Brygger: Ole Christian Schmidt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 5C Engelsk dark mild) Ekstra ingredienser: OG: 1,069 FG: 1,015 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 6,9 Beregnet farge: 30,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8 kg Melanoidin 4 kg Pale Ale 2 kg honning [B]Humle og krydder[/B] 28 g East Kent Golding 45 g Kanelstang 45 g Hel svart pepper 45 g Revet ingefær 12 g Nellikspiker [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 65 grader i 60 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Gjærmengde: 33 gram Informasjon om gjæring: Gjæret i romtemperatur (ca 20 grader) i 14 dager. [B]Kommentarer[/B] Stiller i klassen "Juleøl med tilsetninger". Ikke basert på noen spesiell type øl, men passer kanskje best innen Engelsk Dark Mild, dog med en del høyere alkoholprosent. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. august 2016 Flasket: 8. september 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N