Brygger: Georg Jensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1060 FG: 1021 Mengde vørter: 34,0l Mengde ferdig øl: 30,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6940 gram Castle malting - pale ale malt(5,9 EBC) 650 gram Caramel/Crystal Malt - 40L (78,8 EBC) 330 gram Brown Malt (128,1 EBC) 330 gram Chocolate Malt (900,0 EBC) 160 gram Black (Patent) Malt (1250,0 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 30 g Goldings, East Kent [5,00 %] - 60,0 min 20 g Fuggles [4,50 %] - 60 min 41,93 g Fuggles [4,50 %] - Boil 30,0 min 25,16 g Fuggles [4,50 %] - Boil 5,0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min ved 67C Partiskylling x 2 ved 76c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1028 Gjærmengde: 2 pakker i 2 liters starter Informasjon om gjæring: Gjæret ved 17 c romtemperatur i 14 dager, og deretter 21 c i 4 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. desember 2012 Flasket: 27. desember 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N