Brygger: Mikael Slettedal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1052
FG: 1010
Mengde vørter: 205,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 13,0
Beregnet farge: 76 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
70% Hvete malt
30% Maris Otter

[B]Humle og krydder[/B]
18g 2011 Styrian Goldings 6.5% 60 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
75min 64,5 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WYEAST 3068
Gjærmengde: 4 pakker
Informasjon om gjæring:
14 dager på 17-18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. januar 2013
Flasket: 15. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N