Brygger: Mikael Slettedal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1052 FG: 1010 Mengde vørter: 205,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 13,0 Beregnet farge: 76 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 70% Hvete malt 30% Maris Otter [B]Humle og krydder[/B] 18g 2011 Styrian Goldings 6.5% 60 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 75min 64,5 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WYEAST 3068 Gjærmengde: 4 pakker Informasjon om gjæring: 14 dager på 17-18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. januar 2013 Flasket: 15. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N