Brygger: Øyvind Langgård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5C Engelsk dark mild OG: 1,030 FG: 1,016 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 2,0% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 29 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2 kg Warminster Mild Malt 0.5 kg Havremalt 0.3 kg Crystal 150 0.1 kg Biscuit 0.1 kg Dark Crystal 240EBC 0.07 kg Carafa Special 3 [B]Humle og krydder[/B] 20 g Sovereign Blomst FWH 60min 10 g Sovereign Blomst 60 min 30 g Sovereign Blomst 10 min 40 g Sovereign Blomst 5 min 100 g Sovereign Blomst 3 dager Tørrhumle. [B]Andre ingredienser[/B] 3 g Kalsiumklorid (mesk) 2 g Kalsiumsulfat (mesk) Brewbrite Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 68*C i 60 min 76*C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP005 Gjærmengde: 1 rør Informasjon om gjæring: Romtemperatur i 8 dager. Tørrhumlet direkte i gjæringsspannet i 3 dager. Flasket direkte fra gjæringsspannet. [B]Kommentarer[/B] Ølet ble originalt flasket på 0.75 l flaske, men for å få meldt det på til konkurransen ble ølet helt på cornelius-fat, under beskyttelse av CO2, før det ble BeerGun'et på Bjørnunger. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. februar 2016 Flasket: 25. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N