Brygger: Reinhard Mjaatvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10C Bière de garde OG: 1065 FG: 1016 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 22,4 Beregnet farge: 35,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,50 kg Pale Malt 4,50 kg Pilsner Malt 1,50 kg Munich Malt - 10L 1,50 kg Munich Malt - 20L 1,00 kg Caramunich Malt 0,50 kg Biscuit Malt 0,50 kg Caramel - 20L 0,25 kg Special B Malt 0,80 kg Brown Sugar, Dark [B]Humle og krydder[/B] 80,00 g Styrian Goldings [4,40 %] - Boil 75,0 min 50,00 g Hallertauer Hersbrucker [4,40 %] - Boil 45,0 min [B]Andre ingredienser[/B] 2,00 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins) 2 stk Servomyces (Boil 10 mins) [B]Meskeinformasjon[/B] Protein Rest 50C 30 min Saccharification Rest 65C 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3711 Gjærmengde: 6L starter Informasjon om gjæring: Gjæring ved 20C i 10 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N