Brygger: Reinhard Mjaatvedt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10C Bière de garde
OG: 1065
FG: 1016
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 22,4
Beregnet farge: 35,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,50 kg Pale Malt 
4,50 kg Pilsner Malt
1,50 kg Munich Malt - 10L  
1,50 kg Munich Malt - 20L  
1,00 kg Caramunich Malt 
0,50 kg Biscuit Malt 
0,50 kg Caramel - 20L 
0,25 kg Special B Malt 
0,80 kg Brown Sugar, Dark

[B]Humle og krydder[/B]
80,00 g Styrian Goldings [4,40 %] - Boil 75,0 min  
50,00 g Hallertauer Hersbrucker [4,40 %] - Boil 45,0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
2,00 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins) 
2 stk Servomyces (Boil 10 mins)

[B]Meskeinformasjon[/B]
Protein Rest 50C 30 min 
Saccharification Rest 65C 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3711
Gjærmengde: 6L starter
Informasjon om gjæring:
Gjæring ved 20C i 10 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N