Brygger: Stian Krog Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7B Dunkelweizen OG: 1052 FG: 1011 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 15,5 Beregnet farge: 43,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,30 kg Munich Malt (25,0 EBC) - 44,6 % 3,30 kg Wheat Malt, Bel (3,9 EBC) - 44,6 % 0,30 kg Caramalt (31,0 EBC) - 4,1 % 0,30 kg Special B Malt (350,0 EBC) - 4,1 % 0,20 kg Pale Chocolate Malt (625,0 EBC) - 2,7 % [B]Humle og krydder[/B] 18,00 g Perle [9,40 %] - Boil 60,0 min - 15,5 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mash in at 65 C for 60 minutes, mash out at 70 degrees for 15 minutes. Sparge with 80 C water (around 10 liters). [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 - Hefeweizen Ale Gjærmengde: 2 liter starter, 1 pack of yeast Informasjon om gjæring: Pitched yeast at 18 C. Fermented first 24 hrs at 16,5 C (21 C inside bucket), then at 19 for 3 days, continuing at 21 C for 13 days. Increased temperature to 23 degrees for the last two days before bottling. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. februar 2013 Flasket: 26. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N