Brygger: Torkel Haugan Hansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,092
FG: 1,029
Mengde vørter: 23,5l
Mengde ferdig øl: 20,5l
Alkoholstyrke: 10,2%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 89 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt
Crystal 60
Carafa III
Biscuit
Flaked oats
Flaked wheat
Chocolate
Lys DME
mørk cassonade

[B]Humle og krydder[/B]
Simcoe
EKG
kakaonibs
vaniljestang
peanøttsmøressens

[B]Andre ingredienser[/B]
laktose
whisky

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader, 60 min, utmesk på 75

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wl013
Gjærmengde: 3 liter starter på 2
Informasjon om gjæring:
18 grader, deretter diacetylrest

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. januar 2018
Flasket: 29. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N