Brygger: Torkel Haugan Hansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,092 FG: 1,029 Mengde vørter: 23,5l Mengde ferdig øl: 20,5l Alkoholstyrke: 10,2% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 89 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt Crystal 60 Carafa III Biscuit Flaked oats Flaked wheat Chocolate Lys DME mørk cassonade [B]Humle og krydder[/B] Simcoe EKG kakaonibs vaniljestang peanøttsmøressens [B]Andre ingredienser[/B] laktose whisky [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader, 60 min, utmesk på 75 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wl013 Gjærmengde: 3 liter starter på 2 Informasjon om gjæring: 18 grader, deretter diacetylrest [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. januar 2018 Flasket: 29. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N