Brygger: Per Egil Kummervold
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1046
FG: 1013
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt (2 Row) UK
Caramel/Crystal Malt
Chocolate Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Fuggles

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: British Ale Yeast
Gjærmengde: 2pk - starter
Informasjon om gjæring:
21 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. januar 2017
Flasket: 25. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N