Brygger: Per Egil Kummervold Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1046 FG: 1013 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt (2 Row) UK Caramel/Crystal Malt Chocolate Malt [B]Humle og krydder[/B] Fuggles [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: British Ale Yeast Gjærmengde: 2pk - starter Informasjon om gjæring: 21 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. januar 2017 Flasket: 25. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N