Brygger: Knut Magerholm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1,048 FG: 1,012 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 26 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Palemalt 70% Krystallmalt (75EBC) 21% Biscuitmalt 4.5% Krystallmalt (150EBC) 4.5% [B]Humle og krydder[/B] Fuggels 15.8 ABU Target 9.3 ABU Amarillo 1.5 ABU Centenial 1.3 ABU [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Enstegsmesk: 60 min på 67C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY1318 Gjærmengde: 272 Trill Informasjon om gjæring: Pitch på 18C. Stiger til 20C over 4 dager. Omstikk og ettergjæring på 20C i 10 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. januar 2017 Flasket: 15. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N