Brygger: Knut Magerholm
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4B Engelsk best bitter
OG: 1,048
FG: 1,012
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 26 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Palemalt 70%
Krystallmalt (75EBC) 21%
Biscuitmalt 4.5%
Krystallmalt (150EBC) 4.5%

[B]Humle og krydder[/B]
Fuggels 15.8 ABU
Target 9.3 ABU
Amarillo 1.5 ABU
Centenial 1.3 ABU

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Enstegsmesk: 60 min på 67C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WY1318
Gjærmengde: 272 Trill
Informasjon om gjæring:
Pitch på 18C. 
Stiger til 20C over 4 dager.
Omstikk og ettergjæring på 20C i 10 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. januar 2017
Flasket: 15. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N