Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1084 FG: 1012 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 95,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 EBC 11000 g Crystal Malt 45 EBC 600 g Cara Pils 4 EBC 600 g Honey 40 EBC 920 g Flaked Oats 4 EBC 2000 g Dry Light Extract 8 EBC 2200 g [B]Humle og krydder[/B] Columbus 16.0 % 90 g 30 min Simcoe 13.0 % 75 g 30 min Chinook 12.6 % 75 g 30 min Centennial 10.0 % 75 g 1 min Citra 11.0 % 75 g 1 min Amarillo 6.5 % 75 g 1 min Amarillo 6.5 % 150 g 1 min Simcoe 13.0 % 150 g 1 min Simcoe 13.0 % 300 g dry Amarillo 6.5 % 100 g dry [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mash step 52 °C 20 min Mash step 67 °C 90 min Mash step 78 °C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 150 gram rehydrert Informasjon om gjæring: 17 °C 7 days 20 °C 5 days [B]Kommentarer[/B] 1 min humlen tilsettes i whirlpoll ved 80 grader. Kjøres 30 min før videre nedkjøling. Tørrhumles med med 100 gram Simcoe samtidig med at gjæren tilsettes, og så på nytt 200 gram (100 Simcoe og 100 Amarillo) etter 2 dager. Ytterligere 100 gram Simcoe etter ca en uke. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. mars 2017 Flasket: 16. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F