Brygger: Anniken Flatlandsmo
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,056
FG: 1,006
Mengde vørter: 47,0l
Mengde ferdig øl: 47,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt
Carafoam
Wheat Malt
Cara Belge
Munich I
Vienna Malt
Acidulated Malt
Candi Sugar (Clear)

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
Fuggles
East Kent Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
45 Min @ 65 DegC
10 Min @ 72 DegC
10 Min @ 76 DegC

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP-566
Gjærmengde: 3L Starter
Informasjon om gjæring:
14 Days @ 24 DegC

Bottle fermentation:
14 Days @ 19 DegC

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. mai 2015
Flasket: 15. mai 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N