Brygger: Anniken Flatlandsmo Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,056 FG: 1,006 Mengde vørter: 47,0l Mengde ferdig øl: 47,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt Carafoam Wheat Malt Cara Belge Munich I Vienna Malt Acidulated Malt Candi Sugar (Clear) [B]Humle og krydder[/B] Magnum Fuggles East Kent Goldings [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 45 Min @ 65 DegC 10 Min @ 72 DegC 10 Min @ 76 DegC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP-566 Gjærmengde: 3L Starter Informasjon om gjæring: 14 Days @ 24 DegC Bottle fermentation: 14 Days @ 19 DegC [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. mai 2015 Flasket: 15. mai 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N