Brygger: Kent Mikael Rosseland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1097 FG: 1017 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 10,5% Beregnet IBU: 101,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.500 kg German - Vienna (45.92%) 4.500 kg United Kingdom - Maris Otter Pale (45.92%) 0.500 kg Cane Sugar (5.1%) 0.300 kg American - Caramel / Crystal 60L (3.06%) [B]Humle og krydder[/B] 160.0 g Centennial Pellet (7.5% Alpha) @ 90 Minutes (Boil) (7 g/L) 70.0 g Cascade Pellet (7% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (3 g/L) 40.0 g Northern Brewer Pellet (7.8% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (1.7 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single step Infusion at 64°C for 60 Minutes. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: Mye Informasjon om gjæring: Fermented at 20°C with Safale - American Ale Yeast US-05 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. august 2017 Flasket: 4. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F