Brygger: Kent Mikael Rosseland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1097
FG: 1017
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 10,5%
Beregnet IBU: 101,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.500 kg German - Vienna (45.92%)
4.500 kg United Kingdom - Maris Otter Pale (45.92%)
0.500 kg Cane Sugar (5.1%)
0.300 kg American - Caramel / Crystal 60L (3.06%)

[B]Humle og krydder[/B]
160.0 g Centennial Pellet (7.5% Alpha) @ 90 Minutes (Boil) (7 g/L)
70.0 g Cascade Pellet (7% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (3 g/L)
40.0 g Northern Brewer Pellet (7.8% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (1.7 g/L)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single step Infusion at 64°C for 60 Minutes.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: Mye
Informasjon om gjæring:
Fermented at 20°C with Safale - American Ale Yeast US-05

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. august 2017
Flasket: 4. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F