Brygger: Eirik Solvåg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 1,051
FG: 1,014
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 33,3
Beregnet farge: 78 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4 kg Maris otter
0,75 kg Crystal
0,25 kg Roasted Barley
0,20 kg Pale Chocolate
0,50 kg Lettkokte havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
Galena 18 g - 90 min.
Fuggle 50 g - 15 min
Fuggle 30 g - 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc 1 stk

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash in: 54 grader
Forsukring: 66 grader (45 min)
Mash out: 78 grader (10 min)

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP005 - British Ale
Gjærmengde: 1 pkg. Starter 1,5l
Informasjon om gjæring:
14 dager på 20 grader i gjærskap.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. desember 2015
Flasket: 9. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F