Brygger: Eirik Solvåg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1,051 FG: 1,014 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 33,3 Beregnet farge: 78 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg Maris otter 0,75 kg Crystal 0,25 kg Roasted Barley 0,20 kg Pale Chocolate 0,50 kg Lettkokte havregryn [B]Humle og krydder[/B] Galena 18 g - 90 min. Fuggle 50 g - 15 min Fuggle 30 g - 2 min [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc 1 stk [B]Meskeinformasjon[/B] Mash in: 54 grader Forsukring: 66 grader (45 min) Mash out: 78 grader (10 min) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP005 - British Ale Gjærmengde: 1 pkg. Starter 1,5l Informasjon om gjæring: 14 dager på 20 grader i gjærskap. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. desember 2015 Flasket: 9. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F