Brygger: Henrik R. Sundøy Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: Kakaonibs, kaffebønner OG: 1128 FG: 1025 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 13,5% Beregnet IBU: 100,0 Beregnet farge: 143 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malted bygg, flaket bygg, demararsukker [B]Humle og krydder[/B] Chinook Kaffebønner Kakaonibs [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp001 og wlp002 Gjærmengde: Masse Informasjon om gjæring: 19 i 14 dager 21 i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. november 2016 Flasket: 11. desember 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N