Brygger: Henrik R. Sundøy
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser: Kakaonibs, kaffebønner
OG: 1128
FG: 1025
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 13,5%
Beregnet IBU: 100,0
Beregnet farge: 143 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malted bygg, flaket bygg, demararsukker

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook
Kaffebønner
Kakaonibs

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp001 og wlp002
Gjærmengde: Masse
Informasjon om gjæring:
19 i 14 dager
21 i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. november 2016
Flasket: 11. desember 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N