Brygger: Frank Dåstøl
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1,047
FG: 1,011
Mengde vørter: 90,0l
Mengde ferdig øl: 75,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 7,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pilsner malt
Acid malt
Munic malt
Cara-pils

[B]Humle og krydder[/B]
saaz humle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesking
38-60min
49-20
66-20
71-20
77-20

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager 34/70
Gjærmengde: 1L slurry
Informasjon om gjæring:
9 grader 24T
11 grader 14 dager
16 grader 5 dager
2 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. juli 2016
Flasket: 19. august 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N