Brygger: Frank Dåstøl Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1,047 FG: 1,011 Mengde vørter: 90,0l Mengde ferdig øl: 75,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 7,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pilsner malt Acid malt Munic malt Cara-pils [B]Humle og krydder[/B] saaz humle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesking 38-60min 49-20 66-20 71-20 77-20 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager 34/70 Gjærmengde: 1L slurry Informasjon om gjæring: 9 grader 24T 11 grader 14 dager 16 grader 5 dager 2 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. juli 2016 Flasket: 19. august 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N