Brygger: Ove Utland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1090 FG: 1024 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 8,9% Beregnet IBU: 90,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter, Munich malt, Roasted barley, Black malt, Chocolate malt, Pale malt, Crystal malt, Dark crystal, Pale Crystal, Amber malt, Brown malt, Flaket havre. [B]Humle og krydder[/B] Columbus, Bramling, Crystal, Centenial, Chinook [B]Andre ingredienser[/B] Cold brew coffee. Eikechips [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 120 min 78 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 007 og Wlp 001 Gjærmengde: 2 liter starter Informasjon om gjæring: Starter på 16 øker til 20 grader. [B]Kommentarer[/B] Lavt karbonet med Co2, deretter tilsatt Nitrogen. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. desember 2017 Flasket: 27. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F