Brygger: Ove Utland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1090
FG: 1024
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 8,9%
Beregnet IBU: 90,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris otter, Munich malt, Roasted barley, Black malt, Chocolate malt, Pale malt, Crystal malt, Dark crystal, Pale Crystal, Amber malt, Brown malt, Flaket havre.

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus, Bramling, Crystal, Centenial, Chinook

[B]Andre ingredienser[/B]
Cold brew coffee.
Eikechips

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 120 min
78 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 007 og Wlp 001
Gjærmengde: 2 liter starter
Informasjon om gjæring:
Starter på 16 øker til 20 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Lavt karbonet med Co2, deretter tilsatt Nitrogen.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. desember 2017
Flasket: 27. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F