Brygger: Bjørn Vistvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1054 FG: 1012 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 43,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10000g Pale - Maris Otter 100g Hvete 300g Mørk hvete 350g Crystal 120 ebc [B]Humle og krydder[/B] 40g Amarillo på 60 min 40g Citra på 15 min 60g Amarillo på 5 min 50g Citra på 5 min 70g Citra etter 8 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 50 grader i 20 min 66 grader i 55 min 76 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Us-05 Gjærmengde: 23g Informasjon om gjæring: 17 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] Tappet på fat 18.12.2016 og overført til flasker 10.03.2017 ifbm NM [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. desember 2016 Flasket: 10. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F