Brygger: Bjørn Vistvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1054
FG: 1012
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 43,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10000g Pale - Maris Otter
100g Hvete
300g Mørk hvete
350g Crystal 120 ebc

[B]Humle og krydder[/B]
40g Amarillo på 60 min
40g Citra på 15 min
60g Amarillo på 5 min
50g Citra på 5 min
70g Citra etter 8 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
50 grader i 20 min
66 grader i 55 min
76 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Us-05
Gjærmengde: 23g
Informasjon om gjæring:
17 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]
Tappet på fat 18.12.2016 og overført til flasker 10.03.2017 ifbm NM

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. desember 2016
Flasket: 10. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F