Brygger: Reinhard Mjaatvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1C Tsjekkisk pilsner OG: 1052 FG: 1012 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 36,5 Beregnet farge: 8,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9,50 kg Pilsner 0,50 kg Cara-Pils/Dextrine 0,50 kg Melanoiden Malt 0,20 kg Acid Malt 0,20 kg Wheat, Flaked [B]Humle og krydder[/B] 80,00 g Saaz 90,0 min 50,00 g Hallertauer Hersbrucker 90,0 min 50,00 g Saaz 45,0 min 50,00 g Saaz 5,0 min [B]Andre ingredienser[/B] 1,00 Items Whirlfloc Tablet 15,0 mins 2,00 tsp Yeast Nutrient 10,0 mins [B]Meskeinformasjon[/B] Protein Rest 50,0 C 30 min Saccharification1 62,0 C 30 min Saccharification2 68,0 C 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast Labs 2001 Gjærmengde: 8L Starter Informasjon om gjæring: Gjæring i 2 uker ved 9C Diacetyl rest ved 16C i 2 dager Deretter 2 uker modning i nytt fat ved 2C før flasking [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. januar 2015 Flasket: 26. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N