Brygger: Reinhard Mjaatvedt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1C Tsjekkisk pilsner
OG: 1052
FG: 1012
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 36,5
Beregnet farge: 8,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9,50 kg Pilsner 
0,50 kg Cara-Pils/Dextrine 
0,50 kg Melanoiden Malt 
0,20 kg Acid Malt 
0,20 kg Wheat, Flaked

[B]Humle og krydder[/B]
80,00 g Saaz 90,0 min 
50,00 g Hallertauer Hersbrucker 90,0 min 
50,00 g Saaz 45,0 min 
50,00 g Saaz 5,0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1,00 Items Whirlfloc Tablet  15,0 mins
2,00 tsp Yeast Nutrient 10,0 mins

[B]Meskeinformasjon[/B]
Protein Rest 50,0 C 30 min 
Saccharification1 62,0 C 30 min 
Saccharification2 68,0 C 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast Labs 2001
Gjærmengde: 8L Starter
Informasjon om gjæring:
Gjæring i 2 uker ved 9C
Diacetyl rest ved 16C i 2 dager
Deretter 2 uker modning i nytt fat ved 2C før flasking

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. januar 2015
Flasket: 26. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N