Brygger: Bjørnar Nilsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,067
FG: 1,012
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt
Havregryn
Dextrose

[B]Humle og krydder[/B]
Mosaic
Denali

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 90 min.
78 grader i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 007
Gjærmengde: 3 pakker
Informasjon om gjæring:
19 grader: 3 dager
20 grader: 4 dager
21 grader: 7 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. februar 2018
Flasket: 25. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F