Brygger: Bjørnar Nilsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,067 FG: 1,012 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt Havregryn Dextrose [B]Humle og krydder[/B] Mosaic Denali [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 90 min. 78 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 007 Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: 19 grader: 3 dager 20 grader: 4 dager 21 grader: 7 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2018 Flasket: 25. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F